14 Kas 2020

Chesapeake Shores | Dizi


Chesapeake Shores , Sherryl Woods'un aynı isimli roman dizisine dayanan, Chesapeake Shores Productions Inc tarafından Borderline Distribution ile birlikte üretilen bir Kanada / Amerikan drama televizyon dizisidir. Dizinin 14 Ağustos 2016'da Hallmark Kanalı'nda iki saatlik bir prömiyeri vardı. Bu kanal genellikle aile konulu dizileriyle bilinir. Dizinin oyuncu kadrosunda Jesse Metcalfe, Meghan Ory, Barbara Niven, Laci J Mailey, Emilie Ullerup ve Diane Ladd gibi isimler yer alıyor. 

Chesapeake Shores diziside tamda böyle bir pembe dizi. Dizinin ilk bölümü 1 saat 20 dakika civarında sürüyor. Fakat sonrasında klasik Amerika dizileri gibi 40dk civarında devam ediyor. Dizinin sevdiğim güzel yanı her jenarasyon kişilerin bulunuyor olması Kocaman sıcacık bir aile ile bizi karşılıyor. Chesapeake Shores dizisinin çekildiği mekana ve kasabaya bayıldım.


Dizi Abby karakterinin etrafında dönüyor. Bununla birlikte O'brien ailesinin her bir üyesinin hikayesine yakından tanık oluyoruz. Üniversite için Chesapeake Shores'u terk etmiştir. Kariyerinde iyi yerlere gelmiş fakat evliliği pekte güzel geçmemiştir, Bu evliliğin ona getirdiği en güzel hediye 8 yaşındaki kızlarıdır. Birküçük kız kardeşinin başı sıkışır ve kasabaya geri döner. 
Hayatını yeniden sorgular ve burada tekrardan kocaman ailesiyle yaşamaya başlar.
 O'Brien kız kardeşler
 O'Brien erkek kardeşler

Şu ana kadar dizinin 4 sezonu yayınlandı. Ben bir tek son sezonunu izlemedim. Yakın zamanda onu da tamamlarım. Dizinin 5.sezonuna dair anlaşma görmemiştim ama olursa düşünmeden izlerim. Aile temalı diziler izlemeyi seviyorsanız mutlaka şans verin derim. Netflixte 3.sezonu bulunmaktadır.

Dizi için puanım; 8/10




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın..