3 Haz 2024

Geek Girl- Netflix Dizisi



Geek Girl, beklenmedik bir şekilde model haline gelen tuhaf bir gencin hikayesini anlatan on bölümlük bir İngiliz-Kanada televizyon dizisidir. Dizi, Holly Smale'in 2013 yılında çıkan aynı adlı genç yetişkin romanından uyarlanmıştır ve ilk sezonu 30 Mayıs 2024'te Netflix'te yayınlanmıştır.

Kitap Serisi ve Başarıları

Söz konusu kitap, İngiltere’de yılın en çok satan genç yetişkin romanı olunca bir seriye dönüşmüştür. Seri, 2013 yılında Model Misfit ile başlamış, 2014’te Picture Perfect, 2015’te All That Glitters, 2016’da Head Over Heels ve 2017’de Forever Geek isimli kitaplarla devam etmiştir.

Yaratıcı Kadro

Dizinin yaratıcıları Holly Smale ve Jessica Ruston'dur. Yönetmenliğini ise Declan O’Dwyer üstlenmiştir. Yapımcı koltuğunda Anthony Leo, Andrew Rosen, Robbie von Werz, Jeff Norton ve Zoë Rocha gibi isimler yer almaktadır.

Başrol Oyuncuları

Harriet karakterini Emily Carey canlandırmaktadır. Fiziği ve performansı göz dolduran Carey, rolüne büyük bir enerji katmıştır. Geek Girl ile ilk kayda değer oyunculuk tecrübesini yaşayan Liam Woodrum, ajansın yıldız erkek modeli Nick Park karakterini canlandırmaktadır. Londra Moda Haftası’nın da yıldız erkek modeli konumunda olan Nick, Harriet ile orada tanışır ve onun doğal ve tatlı hallerinden etkilenir.

Dizi, Harriet'in model olma hikayesini anlatmaktadır. Geek Girl, izleyicilere keyifli ve çerez niyetinde güzel bir seyir sunmaktadır. Ben izlerken çok keyif aldım ve size de tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın..