10 Ağu 2016

High-End Crush / Kore Dizisi


Her bölümü 15 dakikadan oluşan 20 bölümlük bir dizi olan High end Crush, Güney Kore-Çin ortak yapımı olarak ekranlarda yerini aldı. Başrollerinde Jung Il Woo ve Jin Se Yeon yaparken yardımcı oyuncu olarak Sistar grubundan Bora Lee Shi Un yer alıyor.

Jung Il Woo'yu Night Watchman'den bu yana dizi çevirmesini bekliyordum. Mini bile olsa bir diziyle dönmüş olması mutluluk verici. Her ne kadar tarihi yapımlara farklı bir hava katıyor olsa bile romantik-komedi temalı yapımlarda olması kanaatindeyim. Choi Se Hoon karakterini canlandırmaktadır. Se Hoon karakteri; Flower Boy Ramen Shop dizisindeki karakterine fazlasıyla benzemektedir. Aileden zengin, kendini beğenmiş ve hayatta her şeyi elde etmiş biridir. Se Hoo, oyuncu ve şarkıcı yetiştiren bir eğlence şirketinin CEO'sudur.

Jin Se Yeon; daha önce Inspring Generetion, Bridal Mask ve Doctor Stranger dizilerinde izledim. Jung Il Woo ile uyumuna bayıldım. Dizide Yoo Yi Ryeong karakterini canlandırıyor. Zarif ve nazik bir kadın olan Yo Yi Ryeong televizyon bile olmayan bir evde doğayla iç içe yaşamaktadır. Onun hayatı kitap okumaktır. Tesadüf eseri yaşadığı olaylar sonucunda Se Hoon'un eğlence şirketinde kendini bulur. 

Birine tek taraflı aşık olduğun zaman böyle olur. Kendi kendine hayal ettikçe bütün gardını indirirsin, bütün sınırlarını aşarsın. Saçlarına dokunmuş gibi gelir. Dudaklarını hissediyormuş gibi gelir. Ellerine dokunmuşsun gibi hissedersin. İşte böyle yavaş yavaş delirirsin.

Senaryo açısından derin bir olay örgüsü olmamakla birlikte senarist izleyicilere naif bir hikaye sunmakla birlikte, finalinde ikinci sezon olabilir mesajını vermeden bitirmiyor. Farklı bir Jung Il Woo ile karşınızda olmadığı gibi izlerken mimiklerine ve tepkilerine gülerken buluyorsunuz kendinizi. Dizinin tartışılmaz en iyisi de asistan rolünde izlediğimiz Lee Shi Un. Onun Jung Il Woo ile olan komik uyumu izlemeye değer. Sistar BoRa ve Monsta x grubununa dizide yer aldığını söylemek gerek. Mini dizi kategorisinde tartışmasız şu ana kadar en çok eğlendiğim diziler arasında ilk üçe girdi bile. İzlerken keyif alacağınız için izleyin derim.

2 yorum:

  1. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var ayrıca ufak bir hediyesi olan çekilişim var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın..