17 Oca 2020

Chief of Staff 2 / Kore Dizisi


JTBC ve Netflix orjinal yapımı olan dizi Chief of Staff 2019 yılında birinci sezonunu tamamladı. İlk sezondaki çekirdek kadro aynıydı. Fakat dizinin ikinci sezonu yeni yüzler yer aldı. Milletvekili Kang'ın kalem işleri müdür Lee Ji Eun karakteriyle Park Hyu Joo, Milletvekili Jang Kalem işlerinde Yang Jong Yeol karakteriyle Jo Bok Rae yer aldı.


  • Dizinin ikinci sezonu 10 bölümden oluşuyor. Jang Tae Joon milletvekili, Song Hui Seop ise Adalet Bakanı olmuştu. 
  • İkinci sezon tüm dengeler değişmiş olarak hızlı bir giriş yaptı. Öncelikle ilk sezon akılda kalan soruların cevaplarını ikinci sezonda hakkıyla verdi. Güç dengelerinin sürekli değiştiği kötünün daha kötü olduğu, iyinin kötü olmamak için sonuna kadar direniyor olması harika işlenmiş bir diziydi.
  • Karakterlere değinmek istiyorum Song Hui Seop karakteriyle karşımıza çıkan Kim Kap Soo harika bir aktör. Kötü karakteri canlandırmak çok zor iş. Bu adam dizinin içine öyle bir çekiyor ki kendinizi ona kızarken buluyorsunuz. Bir insan bu kadar mı zorba olur? diyorsunuz. Evet! olabiliyor derken buldum kendimi.
  • Jang Tae Joon karanlığın içinde bir ışık gibi umut verdi. Amacına ulaştıktan sonra başvurduğu yolların doğruluğunu sorguladı üzerine düşeni gerçekleştirdi.
  • Karakter çok dengeliydi. Shin Min Ah, Milletvekili olarak çok yakıştı. O kadar zarif bir karakter ki şu ana kadar onu izlediğim en iyisiydi. Net.
  • Kim Dong Joon ve Lee Elijah güzel işler başardı. Kim Dong Joon ilk sezondaki tepkisinden dolayı bu sezon milletvekili Kang'ın özel kalemi olarak görev aldı. Çok iyi yetişmiş olarak kendini ispatladı.
  • Dizinin 3.sezonu gelecek diye ucu da açık bırakıldı. Büyük ihtimal olacak. Bekle bizi Mavi Saray!
"Bir ışık geceyi aydınlatamaz.
Karanlığın derinleştirilmesi bazen sadece karanlıkla mücadele edilebilir.
Yine de tehlikeli karanlıkta bile ışığımı canlı tutmalıyım."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın..