5 Eyl 2013

You're Beautıful / Kore Dizisi


Kore'nin ünlü gruplarından A.N.JELL; 3 popüler üyesinin yanına sesi güzel olan Go Mi Nam adında 4.bir kişi katılır. Dizinin bütün olaylar silsilesi bu üyenin katılması ile başlar. Rahibe olmak isteyen Go Mi Nyu.. Bir menajer onu görmeye gelir ve ikiz kardeşi Go Mi Nam'ın sadece 1 aylığına yerine geçmesini ister. Çünkü Go Mi Nam göz kapaklarından ameliyat olmuştur. Kardeşi için menajerin teklifini kabul eder. Anjell grubundan bahsetmek gerekirse;
Jang Geun Suk/Hwang Tea Kyung

Anjell grubunun solisti, lideridir. Grubun en popüler üyesi olup aynı zamanda huysuz, kendini beğenmiş, titiz bir kişiliğe sahiptir. Saç modeli ve dudak hareketlerini diziyi izlerken farketmemek mümkün değil. İlk başlarda dudak hareketlerine anlam veremesem de ona farklı bir hava kattığını fark ettim. Dizi de Go Mi Nam ile aralarında duygusal yakınlaşma olduğu zamanlarda daha çok sevmeye başladım oynadığı karakteri..

Park Shin Hye/ Go Mi Nam - Go Mi Nyu

Yukarıda bahsettiğim gibi ikiz kardeşinin yerine erkek kılığında geçerek gruba dahil olmuştur. Bu süre içinde diğer grup üyeleri ile aynı evde yaşamaya başlar. 


Jung Yong Hwa/Kang Shin Woo

Grubun en nazik üyesidir. Go Mi Nam'ın kız olduğunu ilk günde fark eder. Onu sürekli koruyup kollar, yakalanmaması için elinde geldiğince yardım eder. Fakat onun böyle bir fedakarlık yaptığını Go Mi Nam bilmez. Zaman geçtikçe ona aşık olmaya başlar.  Kız olduğu ortaya çıktıktan sonra

Lee Hong Ki / Jeremy

Dizinin güler yüzlü, muzip, sevecen bir o kadar sevimli üyesidir. Go Mi Nam yüzünden çok çekmiştir. Çekmiştir dediğime bakmayın aslında en çok güldüğüm sahneler onun sürekli yanlış anladığı anlardı. Go Mi Nam'ın erkek olduğunu düşündüğünden grup üyelerinin ona karşı bu kadar samimi olmasını anlayamıyordu hatta onların gay olduklarını bile düşündü :) Kız olduğunu öğrendiği zamandan sonra ona daha yakın davranır ona aşık olur. Aşkına karşılık alamaz.. Ona açıldığı zaman ki sahnede ağlaması beni bitirmişti onunla beraber ağladım desem yalan olmaz..
Benim açıkcası en sevdiğim karakter Jeremy idi. 
Şu zamana kadar o kadar Kore dizisi izledim Go Mi Nam kadar safını görmedim. Kang Shin Woo ona aşkını sürekli verdiği örneklerle anlattı, hadi onu da geçtim kız olduğunu anladığını bile belli etti bu kadar mı saf olur bi insan, gereksizdi.. 
En çok güldüğüm sahnelerden biri de Go Mi Nam'ın aşkı ile duygu patlaması yaşadığında yanında Hwang Tea Kyung olduğunda manajerinin ona öğrettiği gibi burnunu geriye doğru iterek durur bunu göre Tea Kyung ona domuz tavşan adını koyar.. Annesiz büyüyen Hwang Tea Kyung ve bu yüzden duygularını her daim bastırdığını anlaşılıyor. İşin  kötü tarafı annesi onu bir adam için terketmiştir ve bu adam Go Mi Nam'ın babasıdır... ( küçük ayrıntılar hakkında bilgi vermeyeceğim.. )
Shin Woo karakteri konusunda sonuna kadar aşkı için sürekli mücadele etti yani en sonunda Hwang Tea Kyung'u sevdiğini bildiği halde aslında en baştan beri kız olduğunu anladığını ve ona aşık olduğunu dile getirmiştir o gün yine red cevabı alır ..
Hwang Tea Kyung annesinin Go Mi Nam'ın babası için terketmediğini öğrenir daha doğrusu babasının, onun annesi için bir şey hissetmediğini verilen şarkının aslında Go Mi Nam'ın annesi için olduğunu öğrendikten sonra daha çok pişmanlık duyar.. Çünkü Go Mi Nam'dan ayrılmıştır..
ikiz kardeşi yerine döndükten sonra grupta Tea Kyung hariç hepsi ile vedalaşır ve uzaklara gider..  Ama dizi mutlu son ile bitti.. Her Kore dizisinde olduğu gibi final yine vasattı benim için.. Güzel olan tek şey ise konserde söylediği ilk şarkıyı Go Mi Nyu için söylemiş ve herkesin içinde ona aşkını itiraf ettive bitti.. En azından birazda sonunu kapatabilirlerdi..
Benim sevdiğim diziler arasında yer aldı. En çok özleyeceğim karakter ise Jeremy :)

Kendinize iyi bakın :)



3 yorum:

  1. Bütün karakterler kendilerine göre çok iyiydi fakaT Jeremy'nin hareketleri yanlış anlamaları tavırları olağanüstüydü :D
    Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim beğenmenize sevindim :)

    YanıtlaSil
  3. Kore diyince akla mstar gelir :)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın..