30 Oca 2014

Super Junior Üyeleri-4


  • Eunhyuk (Lee Hyuk Jae) 4 Nisan 1986


  • Grubunun ana dansçısı, hiphop ve vokallerinden biri. Gördüğünüz gibi on parmağında on marifet Eunhyukumuzun.Hiphop ve vokal oluşu ayrıda çok güzel dans ediyor. Hatta dans etmiyor süzülüyor :) O zaman güzel bir Super Show 4'de ki solo performansı  ile şenlendirelim değil mi ? Buyrun.. 
  • Grup üyeleri arasında ki lakaplarına gelirsen onlardan biri Hamsi, Peter Pan(Heechul DisneyLand hayranlığından dolayı her üyeyi oradan bir isimle şenlendiriyor). Peter Pan'ı düşününce cidden benziyor. Mücevher adam lakabını da Eunhyuk isminden dolayı almıştır. 
  • JYY grubundan Jansu'nun çocukluk arkadaşı, SM şirketinin seçmelerine beraber katılıyorlar. İlk başta Jansu seçilmesine rağmen Eunhyuk eleniyor. Bizim çocuk yılmıyor ertesi sene bir daha katılıyor ve seçmeleri kazanıyor. Yanlış hatırlamıyorsam Strong Heart'da anlatmış olabilir eğer videosunu bulursam ekleyeceğim.
  • SM'nin stajyer döneminde dans, vokal, oyunculuk gibi eğitimlerini alıyor.Zaten her stajyer gibi alması gereken eğitimler bu gibi ayrıntılara çok takılmayacağım. Bunların dışında şarkı sözü yazarıdır. Suju'nun bir çok şarkında bulunan hiphop sözlerini yazmıştır. Ben boşuna her iş var bu çocukta demiyorum. Boşuna sevmiyorum. Her üyeyi sevmek için bir çok nedenim var :)
Show Me Your Love- TVXQ&Super Junior (DBSK dağılınca TVXQ ve JYJ oldu
One Love-Super Junior
A Short Journey- Super Junior
Opps!- Super Junior(F(x)
I Am-Super Junior
Gulliver-Super Junior
I Wanna Love You-Eunhyuk-Donghae
Oppa Oppa - Eunhyuk-Donghae
Still You-Eumhyuk-Donghae
  • LeeTeuk askerde olduğu için Suju'ya Eunhyuk liderlik yapıyor. Askerde ki liderimiz bunu böyle istediği için.
  • Eunhyuk2un şöyle bir özelliği var kendi dağınıklı içinde kendine göre düzenli. Pis diye dedikodular dolaşmasına rağmen inandırıcı gelmedi pek fazla. Üyeler arasında şamar oğlanına dönen biri varsa o da bana göre Eunhyuk. Ona ne söylerlerse söylesinler hiç kızmıyor ne kadar sevimli :)
  • Eunhyuk kaplan yılında doğduğundan Donghae'den kendine abi diye seslenmesini istiyor. Hatta denk geldiğim videolardan birinde bunu tavırlarıyla bayağı belli ediyor. Çok eğlenceliler.
  • SuperShow 5 için Brezilyaya giden Suju'dan Sungmin ve Eunhyuk röportajı. Kocaman gözlükleri genelde insanlara pek yakıştırmam. Onlardan biri de Eunhyuk. Donghae ile ne kadar iyi arkadaş olduklarını az çok bilirsiniz. Bu ikisinin sürekli yakın çekim hastalığı var. Onlardan biri . bu biri de EXO'nun Showtime programında denk gelmiştim. Prova odasında danslarına hazırlanırken, Exo üyelerini nasıl tanıdıklarına dair bir videoydu. <<< geçen konuşma şu şekildeydi. EXO'dan Suho'nun bizi nasıl ayırt ediyorsunuz soruna; "Bundan kolay ne var siz 12 kişiniz biz 13" diyerek sağlam bir kapak yapmıştı :)
  • Eunhyuk 2006-2011 yılları arasında Super Junior Kiss The Radio (sukira)  Leeteuk ile beraber sunuyordu. Lider askere gidince Ryeowook ve Sungmin' e devrettiler. Eunhyuk ve Leeteuk'un Sukira performansları 1,2, ikinci videoda Yesung Leeteuk'a eşlik ediyor Eunhyuk arıyor. İngilizce biliyorsanız  alt yazılardan daha rahat anlayabilirsiniz. Ryeowook'un sunuculuğunda konuk olan Eunhyuk ile beraber yaptıkları komik düet. Donghane'nin Oppa oppa şarkısında ki sesiyle dalga geçen Eunhyuk
  • Leeteuk ve Eunhyuk'tan bahsemişken Dream High'ı izleyenler bilir. Konuk oyuncu olarak görünmüşlerdi. Dizide Suzy'nin Eunhyuk'u ittiği o an işte.. 
  • Size az önce de dile getirmiştim. En çok üzerine gidilen üyesi diyebilirim. Grup için en çok eşşek şakasına maruz kalanlardan. Buyrun
  • Eunhyuk grubun en faal üyelerinden biri yaz yaz bitmez. Ben en çok öne çıkan videoları sizinle paylaşmayı düşünüyorum Kyuhyun ve Eunhyuk kız arkadaşları sinirlenince ne yaparmış bakalım. İnsan yiyorsa kızsın bakalım.. Teuk ile Eunhyuk sinirlenirse nasıl olurmuş onu da izleyelim. İğneden korkan Eunhyuk'un cebbeleşme anı suju üyeleri katıldıkları programda öfkeli kız arkadaş olurlarsa. Özellikle Eunhyuk'un oturuşa dikkat :)
  • SM şirketinin gruplarını bilirsiniz. SUPER JUNİOR, SHINee, EXO, SNSD.. gibi.. İşte bu gruplardan 2012'de Sujudan  Eunhyuk ve Henry , SHINe Teamin, EXO Kai ve Luhan, SNSD Hyoyeon'dan oluşan Hyundai ile SM şirketinin işbirliği ile yayınlanan albümde Younıque unıt- Maxstep şarkısı yayınlandı.
  • Ayrıca U-Know-Teamin-Donghae-Eunhyuk ve Minho'nun performanslarını izlemeniz lazım. SM cidden sağlam işler yapıyor. Bünyesinde ki gruplar, oyuncular çok iş yapıyor. 
  • Daha önce anlattığım üyeler için sanırım paylaşmıştım. Bu da Eunhyuk'un secret garden uyarlaması.. 
  • Eunhyuk seksi olursa >>> buyrun
  • Güney Kore'de sormuşlar"En çok dans etmek için kimi tercih edersiniz diye En iyi dans eden idollerden biri olduğu için Eunhyuk ilk sırada yer almış
  • Eunhyuk dance diye arama yaparsanız emin olun sizde dans etmek istersiniz. Hele ilk sıralarda paylaştığım solo performansını her izlediğimde o izlenime kapılıyorum. 
  • Shindong, Leeteuk ve Eunhyuk belli bir dönem Strong Heart'da yer alıyordu, her türlü komedi onlardan soruluyordu cidden izlerken en çok ondan zevk alıyordum. Teuk askere gittikten sonra ara verdiler diye biliyorum. Strong Heartı açıp izlediğinizde Eunhyuk'un ne kadar üzerine oynadıklarını göreceksiniz. Ben en çok bu sebepten seviyorum. Eğleniyor resmen.. Dans konu olunca burada ki meydan okuması, burada ki skeç, Eunhyuk top model olursa; Hello Counselor'e konuk olursa komik yanlarının yanı  sıra açık sözlülüğünü de sevmemek mümkün değil. Bu program rehberlik tarzında bir program. Güney Kore'nin en çok sevdiğim programlarından biri. binlerde program bulabilirim. Fırsat buldukça paylaşırım.
  • Bir şey başarmak istesin onun için yeter. Dream Team'de ki performansına bir bakın. Nasılda şaşkına dönüyorlar. 2013 Barefoot Friends ekibinde olan Eunhyuk'un Havuz nasıl atladığına bakalım.
  • Eunhyuk'un fark ettiyseniz sürekli saç rengi farklı. Bütün saç renkleri de yakışmış ama bir tanesi hariç, Civciv sarısı gibi olan saçları. Hiç beğenmiyorum o halini. Still you şarkısında ki klibinde ki tipi kalp ben. O derece güzel.
  • Eunhae olarak Still You şarkısıyla geri dönüşlerini yaptılar. 2-3 gün önce ise; Japonya Teaserleri dönüyordu.Ben seviyorum şarkılarını umarım seversiniz sizde..
  • Geçen günlerde Shindong'un radyo programına katılan Eunhyuk. Aralarında ki dialogları ve açık sözlü oluşları ondan seviyorum heralde.
Bu giyim tarzını seviyorum
Size tanıdık geldi mi ? TÜRKİYE... Kadraja Türk bayrağınında girmesi pek güzel değil mi?


    • Lee Donghae (15 Ekim 1986)
  • Grubun ana dansçılarından, vokallerinden, rapçisidir. Grup içinde heechul'un verdiği lakap ise Pinokyo'dur.
  • Donghae'nin babası o çıkış yaptıktan bir kaç zaman sonra vefat ediyor. Babasının hayallerinden biri ise; onun şarkıcı olmasıdır. Onun desteği ile SM şirketinin elemelerine katılıyor. SM'nin gençlik festivalinden Sungmin ile "En iyi görünüş" ödülünü alıyor. Başta koyduğum fotoğrafa bakarsanız hak ettiğini görürsünüz :)
  • Şunu baştan belirtmek isterim ki; Donghae görüp görebileceğiniz en duygusal kişi olabilir. Bir o kadar da şaka yapmayı seven biri. Nerde şebeklik var Donghae orda. Yalnız şöyle bi durum var genelde Eunhyuk varsa yapıyor. İzlediğim bir çok videoda öyle. Mesela Titanic'in o meşhur sahnesini yapmaya kalkarlarsa, Kangin'e ne yapıyorsun diyerek vurması :D Eunhyukla oynamak isteyen Donghae, sadece videoyu izleyin o saçları görmezden gelin :)))
  • Elflere göre Siwon'dan sonra en yakışıklı üye Donghae. Hatta sanırım Weekly İdolde izlemiştim. Üyeler arasında da böyle bir söylenti vardı. 
  • Amerika'ya tek başına seyahate gittiğinde tanıdıkları için nasıl şaşırdığını anlattığı röportajlardan biri.. Yalnız Lotte Duty Free'nin çekimlerini izlediğimde gözüm gönlüm açıldı. Bu kadar mı yakışır her üyeye.. 
  • Bir programda adının anlamının doğu denizi olduğunu söylüyor. Yalnız saçlara dikkat :) Donghae'nin Heechul'un onu nasıl ağlattığını anlatıyor. 
  • Alışveriş yaparken çukur olarak bilinen Donghae bakın ne almış.Onu tiye alan üyeler.
  •  Donghae'nin de yazmış olduğu bir çok şarkı sözleri var; 
 "Y"- Super Junior
One Love- Super Junior
Beautiful - Donghae
A Short Jounery-Super Junior
I Wanna Love You-Donghae-Eunhyuk
Just Like Now-Donghae-Eunhyuk
That's Love- Donghae ft Henry
Oops!-Super Junior
First Love-Donghae
Haru-Super Junior
Only U- Super Junior
Loving You- Super Junior K.R.Y (Panda and Hedgehog dizisinin OST'u)
Promise-Kwon Soon II  (Panda and Hedgehog dizisinin OST'u)
Still You-Eumhyuk-Donghae

  • Söz yazarlığı yaptığı gibi oyunculuğu da var.. It's Okay, Daddy's Girl, Skip Beat! ve Ms Panda and Mr. Hedgehog dizilerinde oynamıştır. Bu sene vizyona girecek Rumor adlı filmin çekimlerinde şu anda. Zaten bir şeyler oluşmaya başlayınca kesinlikle bunun hakkında bilgilendirme yaparım.
  • Oyunculuk demişken bir çok sanatçının kliplerinde boy gösterdiği de oldu tabi.. 
Girl's Generation - Kissing You
Ariel Lin-Firefly
Kyuhyun-Han Ji-min-- Happy Bubble
Super Junior-Girl's Generition S.E.O.U.L

  • 2013 yılında Singapur'da en iyi popüler aktör ödülünü almıştır.
  • Sen bu hareketi yaptın ya ne takdir toplandın bende Donghae.. Seviyorsun be..

Ülkemize 2013 yılında ziyaret eden, Music Bank eşliğinde ÜLKER ARENA'da konser veren Suju üyeleri.. Donghae öyle bir jest yaptı ki performans sırasında seyircilerden aldığı Türk bayrağını öperek omuzuna alan bu adam sevilme mi siz söyleyin. Donghae'nin Panda and Hedgehog dizisinin ilk bölümünde Türkçe 1-2-3 koş demesi binlerce kez geriye sarıp ben mi yanlış anladım heralde demem falan inanamadım düşünün.

  • Donghae ne kadar fırlama gibi görünse de aslında olgun kişiliğe sahip hatta gruptan; Heechul bir röportajında "ben yalnızca Donghae ve Taeyeon'un söyledikleri şeylere uyarım" diye bir şey okumuştum. 
  • Super Show performanslarını izlediniz mi bilmiyorum. Hepsinin enerjisi çok yüksek ben en çok Siwon ve Donghae'nin enerjisini seviyorum. İstanbul'da ki konserde Donghae ve Eunhyuk'un enerjisine bayılmıştım. Sahnedeyken ritm duygusunu yaşıyorlar, yaşatıyorlar. 
  • Kim Bum gruptan ayrılmadan önce  Donghae'yi abi olarak değilde aslında kendinin onun abisi olduğunu ve gülüşünün çok temiz, sıcak kalbinin kırılgan bir çocuk gibi olduğunu dile getirmişti.
Konser esnasında Siwon'a dikkat edin Donghae'yi öpüyor ya da sataşıyodur :)))
  • İzlerken en çok keyif aldığım  "From U" parçasının da ki dansları. Donghae, Eunhyuk,Shindong,Sungmin ve Teuk gibi üyeler ana dansçı oldukları için dans ederken süzülüyorlar çok sevimli.. 
Bütün üyeler tamamlandıktan sonra Eunhyuk ve Donghae hakkında başka yazılar daha yazacağım . Onların arkadaşlığına ayrı bir yazı oluşturmam gerek :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın..