18 Ara 2019

The Secret Life of My Secretary / Kore Dizisi



OCN kanalında 2019 yılında yayımlanan her biri 30 dakika olan 32 bölümden oluşuyor. Aynı zamanda dizi OCN’in ilk "Dramatik Sinema" projesi olacak. Bu projenin amacı, bir filmdeki güçlü yapımcılık tekniği ile bir dizideki yüksek kalitedeki hikâyeyi kullanılarak, dizi ve film formatlarının birleştirilmesidir.

Dizi, soğuk kalpli bir iş adamı olan Do Min-Ik (Kim Young-Kwang) ile onun sıcak kalpli sekreteri Jung Gal-Hee (Jin Ki-Joo) arasındaki aşk hikâyesini konu almaktadır. Bir gün, Do Min-Ik bir kaza geçirir ve bu olaydan sonra ona yüz körlüğü teşhisi konur. Yüzleri birbirinden ayırt edemediği için film endüstrisinin etkili bir figürü olan Veronica Park (Kim Jae-Kyung) sandığı Gal-Hee’ye âşık olur.

Kim Young Kwang dizide Do Min Ik karakterini canlandırıyor. Daha önce Lookout, Gogh, The Starry Night, Sweet Stranger and Me, D-Day, Pinocchio, Plus Nine Boys, Secret Love, Good Doctor, Can We Get Married?, Love Rain,  Drama Special Series: White Christmas, My Fair Lady dizilerinde izledim. 'T&T Mobile Media' adlı bir şirkette yönetici olarak çalışan Do Min Ik karakterini canlandırmaktadır. İşinde oldukça başarılıdır. Ancak huysuz ve işlerini yapacak insanlara ihtiyaç duymaktadır. Sekreteri olmadan gittiği tek yer vardır, orası da tuvalettir.

Jin Ki Joo; dizide Gal-Hee karakterini canlandırmaktadır. Daha önce Second 20's, One More Happy Ending, Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo, Misty, Come and Hug Me dizilerinde izledim. Do Min-Ik’in sekreteridir. Neşeli, parlak ve cesurdur. Ancak giyimine özen göstermeyen ve gösterişsiz bir görünüme sahiptir. Aynı zamanda kendisinden beklenilmeyecek şekilde sert bir konuşma tarzı vardır. Ancak bir sekreter olduğu için her zaman pasif, sakin, havalı ve nazik bir tavır sergilemek zorundadır. Min Ik’in kendisinden istediği gereksiz görevleri gıkını çıkarmadan yerine getirmektedir.

Kim Jae Kyung dizide Veronica Park karakterini canlandırmaktadır. Rainbow adlı grubun üyelerinden biriydi. Aynı zamanda N.flying grubundan Jaehyun'un ablası. Daha önce My Lovely Girl ve  Madame Antoine: The Love Therapist dizilerinde izledim. 'Cine Park' adlı bir film yapım şirketinin CEO’su olan Veronica Park işinde başarılı bir isimdir. Ancak kişisel hayatında oldukça küstah ve dengesizdir.

Koo Ja Sung dizide Ki Dae Joo karakterini canlandırıyor. İzlediğim ilk dizisi oldu. 'T&T Mobile Media' adlı bir şirkette 2. Ekip şefi olarak çalışan Ki Dae Joo, Do Min Ik’in hem çocukluk hemde  en yakın arkadaşıdır. Aynı zamanda başarılı bir iş adamıdır.


Oyuncuların bende bıraktığı; Min Ik eğlenceli oluşu,  Jung Gal Hee sevimliliği Veronica Park çok efsanevi tarz ve Ki Dae Joo tatlı gülümsemesi.

Hikayesi kesinlikle klişe! Fakat onu izlettiren şey hikaye değil oyuncuların performansı. Ana karakterler ve yardımcı karakterlerin birbiriyle olan kimyaları çok iyiydi. Hem romantik hem komedi unsurunu birbirine tamamlayan kesinlikle Kim Young Kwang oldu. En kötü patron davranışlarında bile sevimli ve sempatikti. Oyuncuların çoğu komedi ve dramı nasıl yansıtacağını biliyordu. Fakat Veronica Park gibi bir karakterin karşısında Koo Ja Sung biraz sönük kalmasına rağmen iyi toparladılar. Fakat bunun oyunculuktan ziyade Veronica Park karakterinin ne kadar efsanevi olarak ortaya çıkmasıyla alakalıydı. Bu durum Jung Gal Hee karakterini sönük kalmasına sebep olsa da başroller ve yardımcı roller kendi içinde bir araya geldiklerinde ortaya seyir zevki yüksek romantik komedi ortaya çıktı. 

Albümü dinlemek için; TIKLA

Dizinin müzikleri; Stella Jang "Sunny Day" Peppertones "Fool" Sandeul (B1A4) "Fly off" Car the garden "To Say Sorry" Go Young Bae (Soran) & Fromm & Louie (Geeks) "Walk" Park Ji Won & Lee Na Gyung"Start From Now On" 1415 "It's Strange" Linus' Blanket "Dance With Me" Choi Ye Geun "What Are You Doing Now?" Im Han Byeol "Maddening". Hem romantik hem komediyi bir arada izlemek istiyorsanız hiç durmayın. İzlemesi keyifli dizilerden biriydi.

Dizi için puanım; 8,5/10

1 yorum:

  1. Merhaba.Sitenizi ilgiyle takip ediyorum.Zaman ayırmak isterseniz sizi de sitemi takibe bekliyorum.Bundan büyük bir mutluluk duyarım.Sağlıcakla Kalın.

    https://www.fragmanlarizle.com/

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın..