16 Eki 2019

My Father is Strange / Kore Dizisi


Bir aile dizisiyle daha karşınızdayım. My Father is Strange dizisi KBS2 kanalında yayınlandı. Dizinin senaristi daha önce You're All Surrounded dizisininden tanıdığımız Lee Jung Sun. Yönetmen koltuğunda ise Lovers of Music dizisinde bildiğimiz Lee Jae Sang oturuyor. Dizi 52 bölümden oluşuyor ve KBS kanalında yayınlanıyor.  Konusu, 6 kişilik bir ailenin normal bir hayat yaşarken karşılarına çıkan ve o ailenin bir parçası olduğunu söyleyen genç bir delikanlı yüzünden hayatlarının tamamen değişmesini konu almaktadır.

Ailemizin anne ve babası. 
,Baba rolünde Kim Young Chul, anne rolünde ise Kim Hae Sook yer almaktadır. İki başarılı oyuncuyu bir çok yapımda izledik. Kim Young Chu'u ,Moon and Stars for You  ve  Criminal Minn; Kim Hae Sook ise, I Can Hear Your Voice, The Suspicious Housekeeper, Hotel King, Marriage Not Dating, Whisper, Judge vs. Judge, About Time dizilerinde izledim. 
Ailemizin çocukları
Lee Yu Ri, Jung So Min, Min Jin Woong, Ryu Hwa Young canlandırıyor.

Dizimizin baş kahramanlarından Lee Joon. Bu diziden sonra Lee Joon ve Jung So Min 2018'in Dispacth çifti olarak ortaya çıktılar. Lee Joon, eskiden bir kpop grubunun üyesi olan Joong Hee, 10 yıldır oyuncu olmasına rağmen oyunculuğu çok kötüdür. Onun karakteri, kendine aşırı derecede güvenen kibirli birisidir. O, dört çocuklu bir ailenin karşısına çıkar ve o ailenin bir parçası olduğunu iddia eder. Lee Joon'un ilk hoşlandığını anladığında  zaman o hayal kırıklığı, sinirli halleri,  üzüntüsü falan çok içtendi. Sanki gerçekten yaşıyormuş gibi oldu. Ciddi manada birbirlerine çok yakışıyorlar.

Büyük abi ve eşi.  Joon Young'un sürekli kamu sınavına  girdiğinden dolayı işsiz bir hayatı vardı. Bir de bunun üzerine evleniyor olması onda bir güven problemi olmasına neden oldu.nAncak o kamu sınavından sonra işe başlaması kendine güvenini yerine getirdi. Eşi dizide ısınamadığım tek karakter oldu. Min Young ona iyi sabretti. Hye Young dizide en güçlü karakterdi.  Çok orjinal bir karakteri vardı. Hye Young ile Damat Cha evlendikten sonra çok anlayışlı biri oldu. Hatta eşine her fırsatta detek olmayı ihmal etmedi. Güçlü karakterinden dolayı sanırım ben çok beğendim.

Dizinin reytingleri çok iyiydi. O kadar sürükleyiciydi ki insan bir şekilde kendini ailenin ferdi gibi sanıyor. Oyuncular arası uyumu çok beğendim. Oyunculara diyecek hiçbir sözüm yok. Çünkü sözlerle anlatılacak şeyler değil. Hani aile dizilerindeki belli bir yerden sonra sıkan havası yoktu. Baştan sona kendini bir şekilde hissettirdi. Albenisi çok fazla bir ekip.
Siz çok tatlısınız :)

Dizinin müzikleri Na Yoon Kwon & Da Eun "It's You" Kim Nam Joo "Love Song" Kim Hyung Joong "My Heart"  Sugar Bubble Acoustic "Bum-Bum (Akustik Ver.) şarkıları benim sevdiğim şarkılardı. Her sene keyifle izlediğim yapımlar oluyor. Bu dizide hakkını verenlerden oldu. Ben izlerken çok keyif aldım umarım seversiniz.

Dizi için puanım; 10/10

3 yorum:

Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın..