16 Kas 2017

Sevdiğim Kdrama Müzikleri (Ost) / Bölüm 3



  • 2016 sonlarında başlayan ve 2017 yılının ilk aylarında final yapan efsanevi dizi Goblin'in başrollerini Başrollerini Gong Yoo, Kim Go Eun, Lee Dong Wook, Yoo In Na, Yook Sung Jae gibi oyuncular paylaşıyor. Dizi konusu ve oyuncular kadar şarkıları da oldukça dikkat çekti. 

Ailee - I Will Go To You Like the First Snow



  • 2017 yılının en güzel dizilerinden biri olan başrollerini Park Bo Young, Park Hyun Shik, Jis Soo´nun paylaştığı Strong Woman Do Bong Soon dizisi izlediğim en eğlenceli dizilerden biri. Şarkılarıda bir o kadar güzel hele bu şarkıyı en sevdiğim oyuncu-idol olan Jung Eun Ji söylerse tadından da yenmez.

Jeong Eun Ji -You Are My Garden 


  • 2016 yılından yayınlanan Suzy ve Kim Woo Bin başrollerinde yer aldığı dizi Uncontrollably Fond olay görgüsü ve finaliyle insanı derinden etkiledi. Dizi türü dram olunca şarkılarını siz düşünün.Dizinin güzel oyuncusu Suzy'nin sesinden Ring My Bell şarkısını dinlemenizi öneririm.

Suzy - Ring My Bell




  • Şu sıralar yayınlanan, Suzy ve Lee Jonk Suk'un başrollerini paylaştığı While You Were Sleeping dizisini izlerken dikkatimi çeken şarkılardan biri Eddy Kim'in sesinden When Night Falls oldu. Dizi güzel olunca tek şarkıyla yetinir miyim? Tabi ki HAYIR. Suzy'nin o narin sesinden I Love You Boy şarkısını dinlemenizi tavsiye ederim.

Eddy Kim - When Night falls

Suzy - I Love You Boy


  • 2016 yılında yayınlanan Ji Sung, Hyeri, Kang Min Hyuk gibi oyuncuların yer aldığı Entertainer dizisi müzikle alakalı gençleri konu alıyor. Diziyi izleyenler paylaşacağım şarkıyı  hatırlayacaklar. Dizisinin hikayesinden dolayı şarkıyı dinlediğimde çok duygulanmıştım.

Kang Min Hyuk & Jo Bok Rae - Go ahead Cry



  • School serisinin her dizisini izlemiş biri olarak şarkılarını da en az dizi kadar severim. School 2017 klasik okul içinde yaşanan olayları ele alıyor.  Konu içinde mesajlar vermeyi ihmal etmiyor. Ben seriyi izleyen biri olarak her dizisinde dikkatimi çeken uzun zaman dinlediğim şarkıları oluyor.

 Apink & BnN - I Pray 4 You

NCT  - Stay in my Life



Sevdiğim Kdrama Müzikleri (Ost) / Bölüm 1
Sevdiğim Kdrama Müzikleri (Ost) / Bölüm 2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın..