22 Mar 2024

Irish Wish-İrlanda Rüyası / Film

Janeen Damian'ın yönettiği ve Kirsten Hansen'ın yazdığı "Irish Wish" adlı yapım. Ünlü yönetmen Lindsay Lohan'ın 2022'de yayınlanan tatil filmi "Falling for Christmas"tan sonra ikinci Netflix orijinali filmi izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

Oyuncu kadrosunda başrolün yanı sıra Alexander Vlahos, Jane Seymour, Elizabeth Tan ve Ayesha Curry gibi isimler yer alıyor. Lindsay Lohan'ın küçük kardeşi Dakota Lohan da filmde yer alıyor. 

Hayatının aşkı en yakın arkadaşıyla nişanlanınca Maddie, İrlanda'daki düğünlerinde nedime olmak için duygularını bir kenara bırakır. Çiftin evlenmesine günler kala Maddie, gerçek aşk için kendiliğinden bir dilek tutar ve uyandığında kendisini müstakbel gelin olarak bulur. Hayali gerçekmiş gibi görünen Maddie, çok geçmeden gerçek ruh eşinin tamamen başka biri olduğunu fark eder.

Film klasikleşmiş romantik komedi türünde ve çerez niyetine izlenecek filmlerden. Bu nedenle izlerken çok fazla bir şey beklemeden izlerseniz keyifli vakit geçirirsiniz. Bunun dışında büyük beklentilere girerseniz üzülürsünüz.

Film için puanım; 4/10

2 yorum:

  1. Bu tarz yormayan, beklentisiz, vakit dolrdurmalık bir film arıyordum izleyebilirim. Uyuyup farklı şekilde uyanma hikayeleri hep eğlenceli olur severim diye düşünüyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tam çerezlik bir film :)
      Bazen bu tarz klişe masalsı film ve dizileri izlemeyi seviyorum :)

      Sil

Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın..