4 Eki 2013

2AM


2PM önceki yazılarda anlattığımda da dile getirdiğimi gibi; One Day grubunun bir diğer alt grubudur. Hatta 2PM ve 2AM grubun One Day şarkılarını ve konserlerini izlemenizi tavsiye ederim, yazıma başlarım:)


2AM dört üyeden oluşan JYP Entertainment'e şirketine bağlı olan Güney Koreli erkek grubudur. Jo Kwon, Seulong, Jin Woon ve Chang Mi'den oluşan grup ballad tarzında müzik yapmaktadır.
Resmi olarak 11 Temmuz 2008 yılında "This Song" şarkısı ile çıkış yapmışlardır ama ilk single olan bu şarkı 21 temmuz 2008 yılında yayınlanmıştır.

JO KWON 

2AM grubunun lideridir. 28 Ağustos 1989 yılında doğmuştur. Çıkışından önce 8 sene kadar JPY bünyesinde yer almıştır. Kore'de hemen hemen her televizyon programına katıldı diyebiliriz. 2009 yılında We Got Married programında yer almıştır. 2010 yılında ise; Family Outing 2 sitkomun da yer aldı. 2013 yılında ise Queen Of The Office dizisinde yer aldı. Bir çok dizinin OST'unu yapmaştır. Sesini sevdiğim Kpop sanatçılarından biri diyebilirim.25 Haziran 2012 Yılında ise ilk solo çalışması olan "I'm Da One"videosunu yayınlamıştır. Şöyle de bir şey yaşamış kendisi; solo çalışmalarının olduğu dönemde kendi grup üyelerinden uzak kaldığı vakit duygusallaşmış. Bu solo çalışmaları olurken arkadaşlarının onu ziyaret etmediğini dile getirmiştir hatta o sıra 2PM'de üyesi olan bebek suratlı Woonyoung solo çalışmaları olduğunu ve bütün 2PM üyelerinin onu ziyaret ettiğini öğrenince kendini kötü hissettiğini söylemiştir. Bunu bir programda anlattı hatta o sıra gözyaşlarını tutamamış ama öyle bir sürprizle karşılaşmış ki JinWoon onu programa solo çalışması için ziyarete gelmişti. Ben ikisinide çok sevdiğim için bu ayrıntıyı anlatmadan geçemedim :D

 IM SEULONG

11 Mayıs 1987 yılında doğmuştur. Deajin Üniversitesi Tiyotro ve Sahne Sanatları bölümünde JinWoon ile birlikte okumaktadır. 2010 yılında Lee Min Ho'nun da oynadığı Personal Taste dizisinde Kim Tae Hoon rolüyle aktörlüğe ilk adımını atmıştır. 2011 yılında ise "Inkigayo" Welcome To The Show sitkomunda Nichkhun ve Suzzy ile oynamıştır. 2012 yılında ise Kore yapımı olan "26 Years" filminde oyanmıştır. Bu filmde ki oyunculuğu ile ilk çaylak ödülü kazanan üçüncü idol oldu. Bunlardan biri Suzzy diğeri ise Bing Bangs' deki T.O.P almıştı. 2013 yılında ise The Fugitive Of Joseon dizisinde velihat prens rolünü oynamıştır. 2013 Nisan ayında ise bir IRIS II tiyatrosu için ana karakteri oyanmıştır.Jechon Uluslararası Festivalde ise başka bir koreki oyuncu ile birlikte elçilik görevini yapmıştır bu da yaklaşık 6 gün sürmüştür.
 Lee CHANGMİN 
1 Mayıs 1986 yılında doğmuştur. Zorunlu askerliğini tamamlamış olup Kpop grupları arasında en geç askerliğini tamamlayan kişiler arasında en genç kişilerden biridir. Sesi oldukça güçlüdür. Seulong ve Kwon ile bir kaç şarkıda beraber çalışmışlardır. "La Cage Aux Folles" müzikalinde başrol olarak görev yapmıştır. Ayrıca  bu yılın başlarında 2PM'in üyelerinden biri olan JunK ile "Three Musketekeers" müzikalinde oynamıştır
Güncelleme:  Chaming şu sıra reytingleri altüst eden Heirs dizisinin OST'u "Moment"seslendirdi. Şarkının sözleri olsun Changming'i duyguyu katması olsun harika iş çıkardığının göstergesi benim adıma. Şarkı dizide genelde duygusal anların kurtarıcısı olduğunu söyleyebiliyorum..


JUNG JİN WOON

2 Mayıs 1991 yılında doğmuştur. Lise'den mezun olduktan sonra ki lise SAT sınavında ulusal en yüksek puana sahip kişilerden biriydi. Deajin Üniversitesi'nde Tiyatro ve Görsel Sanatlar bölümünde okumaktadır hatta 2AM grubundan Seulong ile okumakta. 2011 yılında gruptan bağımsız olarak solo single olan You Walking Towerd Me" şarkısını çıkarmıştır. Sevdiğim şarkılardan biridir. Aynı yılın Kasım ayında ise ilk solo konserini vermiştir.2012 yılında ise Dream High 2 dizinde oynamıştır.Dizinin OST olan "We are The B" şarkısını dizi oyuncuları ile birlikte söylemiştir:2013 yılında ise "We Got Married" televizyon programında yer almıştır. Bu oppa sevilesi oppalardan biri.


ONE DAY (2PM+2AM)





GÜNCELLEME: 

2AM Grubu 2013'ün sonlarında çıkaracak olan geri dönüş albümünün tanıtım videosunu şu an itibari ile yayınladı, buyrun sizde izleyin..
http://www.youtube.com/watch?v=8worQQ8zcq4

27.11.2013  00.00 Güney Kore saati itibari ile 3.mini albümlerinin ilk çıkış şarkıları yayınlandı. Şarkının adı "Regret".. Buyrun sizde dinleyin. Ballad şarkıları prensleri derim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın..